Totale renovatie woning Bilthoven

Zo op het eerste gezicht een prachtige woning! Maar aan de binnenkant was er toch zeer dringend en grondig onderhoud nodig. Onze opdrachtgevers wilden de gehele begane grond gerenoveerd hebben en bovendien een uitbouw van 55m2 realiseren.

Verder hebben we de badkamer volledig vernieuwd en de gehele zolder gerenoveerd. Je kunt dus met recht spreken van een totale renovatie.

Update 2019:
We hebben mooie foto’s mogen maken van het eindresultaat. Wij zijn er tevreden met het eindresultaat, maar nog belangrijker; de bewoners zijn erg tevreden!

 

Update juli 2018:
De uitbouw staat al mooi. We pakken de uitbouw helemaal in. Dit ziet er nu misschien wat merkwaardig uit, maar straks vormt het een belangrijk detail voor de uitstraling wanneer de houten delen zijn gemonteerd.

Update juni 2018:
We zijn inmiddels begonnen met de constructie van de uitbouw, je kunt al duidelijk zien dat er een hele grote ruimte bijkomt!

 

Voorjaar 2018

We zijn begonnen met dit mooie project. De badkamer mogen we beetpakken en de hele zolder. Buiten maken we een flinke aanbouw. Een totale renovatie dus.