Aannemer Bilthoven

Bilthoven en De Bilt is, het werkgebied van Aannemer Bos. Met een vestiging in de Bilt en talloze projecten uitgevoerd niet allen in Bilthoven en de Bilt, maar ook in de kernen Maartensdijk, Westbroek, Hollandsche Rading en Groenekan, zijn we dé aannemer voor de regio.

Aannemer Bilthoven

Onze diensten

We helpen u graag met onderstaande projecten in en om uw woning:

 • Verbouwen / moderniseren
 • Woningrenovatie (geheel of gedeeltelijk)
 • Aan- of uitbouw
 • Energie zuinig maken van uw woning:
  • Plaatsen warmtepomp
  • Plaatsen zonnepanelen
  • Isoleren woning
 • Nieuwbouw

Uitgevoerde projecten in de Bilt / Bilthoven

We hebben niet van al onze projecten foto’s, maar we kunnen onderstaande projecten laten zien van renovaties en verbouwingen in Bilthoven:

Verbouwing Spoorlaan Bilthoven

Aan de buitenkant zag de woning er prachtig uit. Dit gaf echter geen goede indruk van hoe het er aan de binnenzijde van de woning uitzag. In het kort gezegd was er sprake van ernstig achterstallig onderhoud en was alles sterk verouderd. De totale begane grond hebben we mogen verbouwen zodat alles qua bouw, techniek en uitstraling weer hedendaags zou worden. Hiernaast hebben we een uitbouw mogen realiseren van 55m2.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over dit project:

Renovatie woning Bilthoven

Een ander project dat wij al weer een tijdje geleden hebben mogen doen is tevens in Bilthoven. Ook in deze woning hebben wij de beneden verdieping totaal gestript en opnieuw opgebouwd. Daarbij hebben we een prachtige uitbouw gemaakt inclusief nieuwe deuren en kozijnen. Klik op onderstaande link voor foto’s van dit project.

Advies over uw verbouwing of renovatie?

Wilt u advies over uw verbouwing of renovatie? U bent van harte welkom in ons kantoor in De Bilt of Utrecht. Ook zijn we met enige regelmaat te vinden in Groenekan.
Hebt u concrete plannen? Neem dan contact op via ons offerteformulier, of stuur een e-mail aan info@aannemerbos.nl

Meer projecten?

Wilt u zien welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd? Bekijk ze dan op onze projectenpagina.