ma / vrij | 8:00 - 17:00

Werkwijze

Aannemersbedrijf Bos en Zn. helpt u bij uw bouw uitdagingen

Aannemersbedrijf Bos & Zn. heeft alleen verschillende allround bouwspecialisten in dienst. Voor specifieke werkzaamheden maken wij gebruik van partners en  onderaannemers voor:

  • Architectuur / tekenwerk
  • Stukadoorswerk
  • Schilderwerk

Partners en bedrijven zijn in de loop der jaren door ons geselecteerd op kwaliteit, prijs en samenwerking. Zo houden wij scherp in de gaten dat de prijs/kwaliteit verhouding gewaarborgd blijft.
Tevens heeft het bedrijf in de loop der jaren een aantal ZZP-ers (zelfstandig zonder personeel) om zich heen verzamelt waarvan wij uit de praktijk weten dat ze vakmensen zijn. Bij zeer groot aanbod kunnen wij een beroep doen op deze vakmensen.

Materialen

Onze materialen halen we bij gerenommeerde bedrijven zoals Stiho, Waltman, Isero en Jongeneel.

Voor het uitzoeken van sanitair- en of tegels kunt u terecht bij.

Logo's

Vergunning

Een aan- of uitbouw is een bouwwerk dat u tegen uw bestaande woning aanbouwt en dat direct in verbinding staat met het woonhuis. Dit kan een garage of berging zijn, maar ook een uitbouw van uw woonkamer of keuken.

Belangrijk is waar u de aanbouw of uitbouw wilt bouwen. In de regel geldt, dat alles wat grenst aan de openbare ruimte (weg of groen) zoals de voorkant en bij hoekwoningen de zijkant van de woning, een grotere invloed heeft op de directe omgeving dan bouwwerken die aan de achterkant worden gebouwd.

Daarom mag een aan- of uitbouw aan de voor- of zijkant van de woning meestal niet bouwvergunningsvrij worden gebouwd.
Klik op onderstaande link om te zien wat de wet voorschrijft.