ma / vrij | 8:00 - 17:00

Renovatie regio Utrecht

Renovatie van uw woning door Aannemer Bos & Zn

Renovatie

Wilt u een gehele verdieping verbouwen? Of alle verdiepingen? Dan spreken we van een totale renovatie van uw woning. Renovatie is een prachtig alternatief voor verhuizen of slopen. Aannemer Bos werkt in de regio Utrecht en is gespecialiseerd in woningrenovaties. Veel van de woningen die wij verbouwen zijn meer dan 100 jaar oud, en we hebben dus veel ervaring met alle uitdagingen die daarbij komen kijken.

Bij renovatie kunnen we de vloeren, muren, daken, kozijnen, ramen, deuren, beglazing, isolatie, sanitaire ruimtes, installaties etc. aanpassen aan de eisen van de huidige tijd.

U kunt hiermee uw woning volledig naar uw eigen hand zetten, en alle zaken waarvan u weet dat deze beter kunnen, definitief aanpakken.

Bij een renovatie ontstaat tevens de mogelijkheid om moderne bouw- en installatietechnieken toe te passen. Denkt u aan zonnepanelen, koken zonder gas en hyperefficiënte warmtesystemen.

Uiteraard kunt u naast een volledige woning renovatie ook een ruimte renoveren:

  • badkamer renoveren
  • keuken renoveren
  • zolder renoveren

Kosten renovatie

Wilt u weten welke investering er geldt voor uw renovatie? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een kostenindicatie of een offerte bij ons op te vragen.