Aannemer De Bilt

Aannemer De BiltAannemersbedrijf Bos & Zn. is een aannemer met vestigingen in Utrecht en De Bilt.  Wij hebben een klein kantoor in De Bilt waar vanuit we ook onze projecten in De Bilt bezoeken.

Wij richten ons op bouwprojecten, renovaties en verbouwingen.

Samenwerkingen

Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren en bedrijven. Wij werken tevens in opdracht van architecten of werken hier nauw mee samen. Wanneer u geen bouwtekeningen heeft en geen architect heeft ingeschakeld, dan zorgen wij voor goede werkinstructies en -tekeningen, indien nodig.

Vaklieden

Alle medewerkers van ons bouwbedrijf zijn gediplomeerd en beschikken over vele jaren ervaring in het vak. Wij spreken allemaal Nederlands. We selecteren op prettige en betrouwbare mensen, die zich dagelijks met veel plezier inzetten om uw bouwwensen te vervullen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de meest moderne apparatuur, kunnen wij ieder bouwproject in De Bilt realiseren.

Vertel ons uw wensen

Over het algemeen is alles met ons bouwbedrijf bespreekbaar. Wij vinden het belangrijk om uw wensen zo optimaal mogelijk te vervullen. In een gedetailleerde offerte maken wij graag duidelijk wat wij u kunnen bieden.

Voorbeelden van projecten in De Bilt?

Bekijk onze projectenpagina waar diverse verbouwingen en projecten staan die we in De Bilt hebben uitgevoerd, zoals dit project: Renovatie in De Bilt.