ma / vrij | 8:00 - 17:00

Aannemer De Bilt

Aannemer De Bilt

Aannemersbedrijf Bos & Zn. is een aannemer met vestigingen in Utrecht en De Bilt.  Wij hebben een klein kantoor in De Bilt waar vanuit we ook onze projecten in De Bilt bezoeken.

Wij richten ons op verschillende bouwprojecten:

Onze diensten

We helpen u graag met het verbouwen of moderniseren van uw woning of het renoveren van uw hele woning  of een gedeelte daarvan. Verder kunnen we aan- en uitbouwen realiseren.

Hiernaast houden wij ons regelmatig bezig met het energiezuinig maken van woningen en woningen van het gas afhalen. Het plaatsen van een warmtepomp, het plaatsen van zonnepanelen en het isoleren van een woning hoort daar uiteraard ook bij. Tot slot zijn we ook sterk in nieuwbouw.

Samenwerkingen

Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren en bedrijven. Wij werken tevens in opdracht van architecten of werken hier nauw mee samen. Wanneer u geen bouwtekeningen heeft en geen architect heeft ingeschakeld, dan zorgen wij voor goede werkinstructies en -tekeningen, indien nodig.

Vaklieden

Alle medewerkers van ons bouwbedrijf zijn gediplomeerd en beschikken over vele jaren ervaring in het vak. Wij spreken allemaal Nederlands. We selecteren op prettige en betrouwbare mensen, die zich dagelijks met veel plezier inzetten om uw bouwwensen te vervullen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de meest moderne apparatuur, kunnen wij ieder bouwproject in De Bilt realiseren.

Vertel ons uw wensen

Over het algemeen is alles met ons bouwbedrijf bespreekbaar. Wij vinden het belangrijk om uw wensen zo optimaal mogelijk te vervullen. In een gedetailleerde offerte maken wij graag duidelijk wat wij u kunnen bieden.

Voorbeelden van projecten in De Bilt?

Bekijk onze projectenpagina waar diverse verbouwingen en projecten staan die we in De Bilt hebben uitgevoerd, zoals dit project: Renovatie in De Bilt.

Werkgebied De Bilt

Wij werken in de gehele regio Utrecht. Maar met vestigingen in de Stad Utrecht en de kern De Bilt, vinden wij veel klanten ook in Bilthoven, Maartensdijk, Westbroek, Hollandsche Rading en Groenekan.