ma / vrij | 8:00 - 17:00

Aannemer Zeist

Aannemer Zeist

Voor een eerlijke aannemer in Zeist of omgeving, kiest u voor Aannemersbedrijf Bos & Zn. Welke werkzaamheden u ook wilt laten verrichten in Zeist, onze aannemer heeft altijd een passende oplossing op iedere vraag. Op het gebied van verbouw, renovatie en onderhoud, biedt onze organisatie al vele jaren kwaliteitswerk. Zowel de particuliere als de zakelijke markt, weet ons bedrijf inmiddels razendsnel te vinden voor het uitbesteden van uiteenlopende bouwklussen.

Heldere communicatie

U kunt ons inschakelen voor eenvoudige timmerwerkzaamheden, maar ook voor complexe verbouwingen en renovatieactiviteiten. Wij verzorgen alle werkzaamheden volledig op maat, zodat onze klanten exact ontvangen wat zij wensen. Om onze klussen in Zeist zo optimaal mogelijk op uw wensen af te stemmen, is het noodzakelijk om regelmatig en helder te communiceren. Vandaar dat wij niet eerder aan de slag gaan, voordat u precies weet wat uw wilt en de aannemer en onze medewerkers nauwgezet weten wat er van hen verwacht wordt.

Stel direct al uw vragen

Tijdens het gehele bouwproces heeft u te maken met slechts één aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt heeft een direct lijn met de aannemer, maar ook met alle andere medewerkers van onze organisatie. U kunt bij dit aanspreekpunt terecht met al uw vragen en opmerkingen en wij zorgen ervoor dat er onmiddellijk iets mee gedaan wordt.

Laat u grondig informeren en adviseren

Maak de juiste keuze en hak vandaag nog de knoop door. Bel of mail ons, om direct in contact te komen met een deskundige aannemer in Zeist, voor al uw bouwopdrachten. De aannemer zal u grondig informeren en adviseren, zodat u niet met teleurstellingen te maken krijgt.