ma / vrij | 8:00 - 17:00

Bouwbedrijf Utrecht

Bouwbedrijf Utrecht

Aannemersbedrijf Bos & Zn. Is al sinds 1963 werkzaam als bouwbedrijf in Utrecht. In de loop der jaren hebben wij voor talloze opdrachtgevers verschillende soorten bouwprojecten gerealiseerd. Tegenwoordig richt ons bouwbedrijf zich op allerlei werkzaamheden op het gebied van verbouw, renovatie en onderhoud in Utrecht.

Actief op de zakelijke en particuliere markt

Hoe groot of klein u bouwklus ook is, wij zorgen er altijd voor dat de opdracht wordt uitgevoerd zoals u dat wilt. Zo zijn wij werkzaam voor de zakelijke en particuliere markt en weten steeds meer opdrachtgevers ons bouwbedrijf te vinden. Dat is te danken aan de vele opdrachten die wij met succes hebben afgerond voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Gediplomeerde medewerkers

Alle medewerkers van ons bouwbedrijf zijn gediplomeerd en beschikken over vele jaren ervaring in het vak. Het zijn stuk voor stuk prettige en betrouwbare mensen, die zich dagelijks met veel plezier inzetten om uw bouwwensen te vervullen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de meest moderne apparatuur, kunnen wij ieder bouwproject in Utrecht op maat realiseren.

Vrijwel alles is bespreekbaar

Over het algemeen is alles met ons bouwbedrijf bespreekbaar. Wij vinden het belangrijk om uw wensen zo optimaal mogelijk te vervullen. Voor een vrijblijvende offerte van ons bouwbedrijf in Utrecht, kunt u nu onmiddellijk contact met ons opnemen. In een gedetailleerde offerte maken wij graag duidelijk wat wij u kunnen bieden.