ma / vrij | 8:00 - 17:00

Kemal Ataturkstraat – Utrecht

We zijn druk bezig in de Utrechtse Kemal Ataturkstraat, waar we een fraaie uitbouw gaan realiseren. Omdat het huis is onderheid, dient de uitbouw eveneens te worden geheid. Anders zou de uitbouw kunnen gaan verzakken ten opzichte van het huis.

Na het heien, volgen de graafwerkzaamheden. Dit is nodig om een fundering te kunnen leggen. Als aannemer mochten wij het afgraven verzorgen en samen met onze hovenier zorgden we dat bomen en planten worden gespaard, en een goede nieuwe plek krijgen. Het leggen van de funderingsstrook is gedaan, zoals op de foto’s te zien is. Onze volgende stap worden het opbouwen van de funderingsstrook.

Update maart 2018

Het heien, de graafwerkzaamheden en de fundering is gedaan, nu kan begonnen worden met de vloer. De dragers van de vloer zijn aluminium balken. Vroeger zouden hiervoor betonnen balken werden gebruikt. De aluminium balken zorgen ervoor dat er minder materieel en mankracht nodig is waardoor de kosten lager uitvallen. Een ander voordeel is tevens dat het werk wat lichter is geworden.

Update zomer 2018

, en het afbouwen. Het resultaat is erg mooi geworden, geheel in lijn en in de stijl van de woning.