ma / vrij | 8:00 - 17:00

Dhr. R. Wagenbuur - Utrecht

Wij hopen binnenkort ook te kunnen gaan beginnen aan een nieuwe keuken, dan gaan we ook zeker Joost daarvoor weer benaderen.

Wij zochten naar een aannemer via Internet. Al heel snel kwamen we in contact met Joost (van Aannemersbedrijf Bos), en dat contact verliep prettig.  De opdracht voor het renoveren van onze woonkamer die wij hadden, was gezien het korte tijdsbestek een zware klus, maar Joost en zijn mannen durfde het aan, en zodoende hebben wij ze de opdracht gegund.

We weten dat er met bouwprojecten veel gebeurt, en dat er ook dingen mis kunnen gaan. En natuurlijk waren er bij ons ook wel wat verrassingen, we hebben een oud huis, maar het gaat erom hoe je ermee omgaat. En dat moet ik echt zeggen; Joost doet dat uitstekend. Er is altijd follow-up, er is altijd communicatie.

Bovendien komt Aannemer Bos zijn afspraken na. En helaas hebben wij moeten ondervinden dat niet alle bedrijven in de bouwsector zo werken. Tijdens de verbouwing zijn diverse specialisten over de vloer geweest, en sommige daarvan zijn erg goed bevallen, sommige minder. Dit hebben we ook gecommuniceerd naar Joost. Hoe dan ook is steeds alles zeer netjes opgelost, en het eindresultaat, waar we elke dag van kunnen genieten, is echt prachtig.

Wij hopen binnenkort ook te kunnen gaan beginnen aan een nieuwe keuken, dan gaan we ook zeker Joost daarvoor weer benaderen.