ma / vrij | 8:00 - 17:00

- Utrecht

Meteen al kreeg ik een goed gevoel bij Joost van Aannemer Bos, omdat hij vlot contact zocht, zich aan zijn woord hield en ook binnen afgesproken tijd met zijn voorstel kwam. Dit was al een heel verschil met enkele andere aannemers die we hadden benaderd.

Ik zocht een aannemer voor de verbouwing van mijn appartement. Ik heb bij diverse bedrijven een offerte opgevraagd voor het doorbreken van een muur, om van twee kamers één kamer te maken. Meteen al kreeg ik een goed gevoel bij Joost van Aannemer Bos, omdat hij vlot contact zocht, zich aan zijn woord hield en ook binnen afgesproken tijd met zijn voorstel kwam. Dit was al een heel verschil met enkele andere aannemers die we hadden benaderd.

Daarom heb ik de opdracht aan Aannemer Bos gegund, en we hebben zeer prettig samengewerkt. Joost communiceert goed, hij maakt een duidelijke planning en houdt zich daaraan. De verbouwing is geheel volgens de planning verlopen. Bij de oplevering had ik nog wel wat opleverpunten, maar die heb ik doorgesproken en ook deze zijn goed opgepakt. De nazorg was dus ook goed. Kortom alles is netjes uitgevoerd, ik ben zeer tevreden!