Sta je op het punt om te verbouwen of te renoveren? Dan zouden deze handige apps best wel eens van pas kunnen komen. Wij hebben een aantal apps voor jou op een rij gezet die jou kunnen helpen in de aanloop naar, of tijdens je bouwproject.

Houzz – Home design & remodel

[Gratis app – Playstore & App store] – Houzz is een app voor het verbouwen, ontwerpen en decoreren van je woning.  In de app vind je heel veel voorbeelden en kun je met de 3D functie meubels en objecten in je eigen kamers projecteren. Het is een ideale app om inspiratie op te doen. Het is een Amerikaanse app, en sommige functies zijn alleen voor de US beschikbaar. Het is niettemin de moeite waard deze app te proberen.  Klik hier om de app te downloaden.

Amikasa

[€ 1,09 – App Store] – Amikasa is een app om kamers te ontwerpen en te stylen. Je kunt na het ontwerpen de kamer bekijken alsof je er zelf in bent. Ook is het mogelijk om meubels met augmented reality te bekijken. Klik hier om de app te downloaden.

Flexa Visualizer

[Gratis app – Playstore & App store] – Met de Flexa Visualizer app kun je nieuwe kleuren voor je muren uitproberen zonder ze eerst te moeten verven. Als je eenmaal een goed idee hebt, kun je de afbeeldingen makkelijk delen om zo ook anderen mee te laten denken. Klik hier om de app te downloaden.

Trello

[Gratis app – Playstore & App store] – Trello is een app waarmee je jouw project kunnen plannen. Je kunt de architect, ons als aannemer en andere partijen hier toevoegen. Op deze manier kun je grip houden op je bouwproject. Trello is een van de meest gebruikte projectmangement apps. Klik hier om de app te downloaden.