ma / vrij | 8:00 - 17:00

Handige apps bij verbouwen

Handige apps bij verbouwen

Sta je op het punt om te verbouwen of te renoveren? Dan zouden deze handige apps best wel eens van pas kunnen komen. Wij hebben een aantal apps voor jou op een rij gezet die jou kunnen helpen in de aanloop naar, of tijdens je bouwproject. 

Houzz – Home design & remodel

[Gratis app – Playstore & App store] – Houzz is een app voor het verbouwen, ontwerpen en decoreren van je woning.  In de app vind je heel veel voorbeelden en kun je met de 3D functie meubels en objecten in je eigen kamers projecteren. Het is een ideale app om inspiratie op te doen. Het is een Amerikaanse app, en sommige functies zijn alleen voor de US beschikbaar. Het is niettemin de moeite waard deze app te proberen.  Klik hier om de app te downloaden.

Amikasa

[€ 1,09 – App Store] – Amikasa is een app om kamers te ontwerpen en te stylen. Je kunt na het ontwerpen de kamer bekijken alsof je er zelf in bent. Ook is het mogelijk om meubels met augmented reality te bekijken. Klik hier om de app te downloaden.

Flexa Visualizer

[Gratis app – Playstore & App store] – Met de Flexa Visualizer app kun je nieuwe kleuren voor je muren uitproberen zonder ze eerst te moeten verven. Als je eenmaal een goed idee hebt, kun je de afbeeldingen makkelijk delen om zo ook anderen mee te laten denken. Klik hier om de app te downloaden.

Trello

[Gratis app – Playstore & App store] – Trello is een app waarmee je jouw project kunnen plannen. Je kunt de architect, ons als aannemer en andere partijen hier toevoegen. Op deze manier kun je grip houden op je bouwproject. Trello is een van de meest gebruikte projectmangement apps. Klik hier om de app te downloaden.

Overig nieuws

Vaker thuis? Creëer jouw ideale plek

Vaker thuis? Creëer jouw ideale plek

Door de Coronamaatregelen zijn werken wij steeds vaker thuis. En zijn we dus steeds vaker in huis. Daarbij zijn veel mensen van mening dat het thuiswerken een ‘blijvertje’ zal zijn en dat het kantoor voornamelijk een ontmoetings- en samenwerkplek wordt. Het is dus tijd om in deze nieuwe situatie van jouw huis jouw ideale plek te maken.

Lees verder
Uitbouw laten maken

Uitbouw laten maken

Gunt u uzelf wat extra ruimte? Een uitbouw kan u veel extra binnenruimte geven. Voordat u besluit om een dergelijke verbouwing in gang te zetten, zorg dan voor een goed doordacht plan. Dit scheelt namelijk een hoop ellende, tijd en extra kosten. Onze tips kunnen u helpen om een goed plan te maken.

Lees verder
Thuis kantoor

Thuis kantoor

Denkt u erover na om thuis een kantoor te maken? Maar u heeft niet direct plek daarvoor? Wij hebben voor u inspiratie in de vorm van foto’s en in de vorm van mogelijkheden op een rij gezet.

Lees verder
Verbouwen in Corona-tijd; regels en financiering

Verbouwen in Corona-tijd; regels en financiering

Juist in Corona-tijd zijn veel mensen meer thuis. Doordat mensen meer tijd thuis doorbrengen, is het ook belangrijker om te zorgen dat het huis naar je zin is. Het is vaak ook gemakkelijker om juist nu een verbouwing te organiseren. Wanneer u ook plannen heeft om uw huis te verbouwen in de regio Utrecht bijvoorbeeld, kunnen we ons voorstellen dat u zich afvraagt of het allemaal kan en of een verbouwing nu valt te financieren.  

Lees verder