ma / vrij | 8:00 - 17:00

Vaker thuis? Creëer jouw ideale plek

Vaker thuis? Creëer jouw ideale plek

Door de Coronamaatregelen zijn werken wij steeds vaker thuis. En zijn we dus steeds vaker in huis. Daarbij zijn veel mensen van mening dat het thuiswerken een ‘blijvertje’ zal zijn en dat het kantoor voornamelijk een ontmoetings- en samenwerkplek wordt. Het is dus tijd om in deze nieuwe situatie van jouw huis jouw ideale plek te maken.

Hou werk en privé gescheiden

De woonkamer is een goed voorbeeld van een plek waar men graag en veel is. En in het kader van werk en privé gescheiden houden, ideaal voor privégebruik.

Hoe maakt u van deze kamer een ideale ruimte; een echte lééfkamer? Stel uzelf dan de volgende vragen:

Vindt u het fijn om rust en comfort te ervaren? Of maakt u graag een plek waar u samen kunt zijn met familie of vrienden? Waar wordt u oprecht blij van? Hoe kan techniek het gevoel van luxe of comfort vergroten? Kortom, hoe geniet u optimaal wanneer u veel thuis bent?

Hetzelfde geldt natuurlijk voor een werkkamer of werkkamerS. Niet alleen de ergonomische eisen zijn belangrijk, zoals een goed bureau en goede bureaustoel, maar ook met een fijn gevoel geconcentreerd en comfortabel kunnen werken is belangrijk. Vergeet u hierbij niet dat zowel indeling, ontwerp als akoestiek hierbij een belangrijke rol spelen.

Stijl update

Een voordeel van een verbouwing, is dat u uw stijl in uw woning kunt updaten. Bij een verbouwing gaat vaak ‘alles eruit’ dus een prima gelegenheid om er straks allemaal spullen in terug te zetten die op elkaar zijn afgestemd en in een eigentijdse stijl zijn.

Prijsinschatting en architect

Plannen maken is meestal leuk, maar op een gegeven moment wilt u natuurlijk wel weten welk budget daarmee samenhangt, zodat u weet of uw plannen haalbaar zijn. Wij helpen u graag met een inschatting te maken. Belt u ons gewoon op, vraag naar Joost en geef aan dat u een ‘indicatie’ wilt voor uw plannen.

Wanneer u na het horen van een indicatie uw plannen wilt doorzetten, en u wilt een architect of ontwerper inschakelen, vraag daar dan ook naar. Wij werken met veel ontwerpers samen, en kunnen op basis van uw wensen een goede aanbevelen.

U wil verbouwen?

Wanneer u reeds heeft dat u wilt gaan verbouwen, en u heeft daarvoor een plan, dan kunt u bij ons een uitgebreide offerte aanvragen.

Hopelijk tot snel!

Joost

Aannemer Bos

Overig nieuws

Review: Van verouderde naar een duurzame woning

Review: Van verouderde naar een duurzame woning

Van verouderde naar een duurzame woning 

Wij zijn in 2023 verhuisd van Lombok naar Utrecht Oost. Bij de aankoop van deze verouderde woning in januari wisten we dat er veel renovatiewerk nodig zou zijn. We hebben op verschillende manieren gezocht naar een geschikte aannemer, onder andere via Google en vrienden. Onze voorkeur ging uit naar een lokale aannemer uit Utrecht, iemand uit de buurt, die alles in huis had en goede referenties kon laten zien. 

Lees verder
Joost geïnterviewd door 'Ondernamen' over renovatie in Bilthoven

Joost geïnterviewd door 'Ondernamen' over renovatie in Bilthoven

Onze eigen Joost is geinterviewd door het magazine 'Ondernamen' over de renovatie van een 'opknappertje' dat Joost en zijn team hebben omgebouwd tot droomvilla.

Lees hier het hele artikel!

Lees verder
Een koele zomer en een aangename warme winter zonder gas

Een koele zomer en een aangename warme winter zonder gas

Heb je verbouwplannen of ga je verhuizen? Het is dan toch heerlijk als jouw (nieuwe) huis een aangename temperatuur heeft. In de zomer lekker koel en in de winter aangenaam warm. Denk dan eens na over het aanschaffen van een warmtepomp.

Lees verder
Hoe vermijd je veelvoorkomende problemen tijdens een verbouwing?

Hoe vermijd je veelvoorkomende problemen tijdens een verbouwing?

Hoe vermijd je veelvoorkomende problemen tijdens een verbouwing? We zetten het voor je op een rij. 

Lees verder