ma / vrij | 8:00 - 17:00

Vaker thuis? Creëer jouw ideale plek

Vaker thuis? Creëer jouw ideale plek

Door de Coronamaatregelen zijn werken wij steeds vaker thuis. En zijn we dus steeds vaker in huis. Daarbij zijn veel mensen van mening dat het thuiswerken een ‘blijvertje’ zal zijn en dat het kantoor voornamelijk een ontmoetings- en samenwerkplek wordt. Het is dus tijd om in deze nieuwe situatie van jouw huis jouw ideale plek te maken.

Hou werk en privé gescheiden

De woonkamer is een goed voorbeeld van een plek waar men graag en veel is. En in het kader van werk en privé gescheiden houden, ideaal voor privégebruik.

Hoe maakt u van deze kamer een ideale ruimte; een echte lééfkamer? Stel uzelf dan de volgende vragen:

Vindt u het fijn om rust en comfort te ervaren? Of maakt u graag een plek waar u samen kunt zijn met familie of vrienden? Waar wordt u oprecht blij van? Hoe kan techniek het gevoel van luxe of comfort vergroten? Kortom, hoe geniet u optimaal wanneer u veel thuis bent?

Hetzelfde geldt natuurlijk voor een werkkamer of werkkamerS. Niet alleen de ergonomische eisen zijn belangrijk, zoals een goed bureau en goede bureaustoel, maar ook met een fijn gevoel geconcentreerd en comfortabel kunnen werken is belangrijk. Vergeet u hierbij niet dat zowel indeling, ontwerp als akoestiek hierbij een belangrijke rol spelen.

Stijl update

Een voordeel van een verbouwing, is dat u uw stijl in uw woning kunt updaten. Bij een verbouwing gaat vaak ‘alles eruit’ dus een prima gelegenheid om er straks allemaal spullen in terug te zetten die op elkaar zijn afgestemd en in een eigentijdse stijl zijn.

Prijsinschatting en architect

Plannen maken is meestal leuk, maar op een gegeven moment wilt u natuurlijk wel weten welk budget daarmee samenhangt, zodat u weet of uw plannen haalbaar zijn. Wij helpen u graag met een inschatting te maken. Belt u ons gewoon op, vraag naar Joost en geef aan dat u een ‘indicatie’ wilt voor uw plannen.

Wanneer u na het horen van een indicatie uw plannen wilt doorzetten, en u wilt een architect of ontwerper inschakelen, vraag daar dan ook naar. Wij werken met veel ontwerpers samen, en kunnen op basis van uw wensen een goede aanbevelen.

U wil verbouwen?

Wanneer u reeds heeft dat u wilt gaan verbouwen, en u heeft daarvoor een plan, dan kunt u bij ons een uitgebreide offerte aanvragen.

Hopelijk tot snel!

Joost

Aannemer Bos

Overig nieuws

Uitbouw laten maken

Uitbouw laten maken

Gunt u uzelf wat extra ruimte? Een uitbouw kan u veel extra binnenruimte geven. Voordat u besluit om een dergelijke verbouwing in gang te zetten, zorg dan voor een goed doordacht plan. Dit scheelt namelijk een hoop ellende, tijd en extra kosten. Onze tips kunnen u helpen om een goed plan te maken.

Lees verder
Thuis kantoor

Thuis kantoor

Denkt u erover na om thuis een kantoor te maken? Maar u heeft niet direct plek daarvoor? Wij hebben voor u inspiratie in de vorm van foto’s en in de vorm van mogelijkheden op een rij gezet.

Lees verder
Verbouwen in Corona-tijd; regels en financiering

Verbouwen in Corona-tijd; regels en financiering

Juist in Corona-tijd zijn veel mensen meer thuis. Doordat mensen meer tijd thuis doorbrengen, is het ook belangrijker om te zorgen dat het huis naar je zin is. Het is vaak ook gemakkelijker om juist nu een verbouwing te organiseren. Wanneer u ook plannen heeft om uw huis te verbouwen in de regio Utrecht bijvoorbeeld, kunnen we ons voorstellen dat u zich afvraagt of het allemaal kan en of een verbouwing nu valt te financieren.  

Lees verder
Handige apps bij verbouwen

Handige apps bij verbouwen

Sta je op het punt om te verbouwen of te renoveren? Dan zouden deze handige apps best wel eens van pas kunnen komen. Wij hebben een aantal apps voor jou op een rij gezet die jou kunnen helpen in de aanloop naar, of tijdens je bouwproject.

Lees verder