Referenties

Renovatie badkamers, toiletten en plaatsen keukens

Dit is niet de eerste verbouwing die wij samen met Aannemer Bos doen. Maar over deze verbouwing zijn we ook zeer te spreken. Toen de werkzaamheden eenmaal begonnen, liep het even niet lekker met het bouwteam, na het wisselen van een aantal personen ging het daarna weer helemaal prima en is alles top opgelost.

Het is prettig om met Joost van Aannemer Bos samen te werken. We begrijpen elkaar, hij komt langs als dat nodig is en hij is betrokken. Ook heeft hij een goede visie op wat goed en handig is, hij denkt mee. En voor mij is het ook heel fijn dat ze goed de weg weten in de binnenstad van Utrecht.

Joost heeft alles goed in zijn hoofd zitten en dat werkt prettig samen.

Dhr. R. – Utrecht

Verbouwing – Utrecht

Ik meen dat wij destijds op aanraden van een familielid bij Aannemer Bos zijn gekomen. Wij hebben een uitbouw en renovatie laten uitvoeren. Er is zo’n 40 m2 bijgekomen, en dat is erg lekker kan ik je zeggen. We zijn zeer tevreden, het is namelijk erg mooi geworden. En het is vakkundig uitgevoerd. In het begin liep het ook goed door. Op het einde van het project merkte je wel dat door de start van andere projecten, bij ons zaken wat langzamer gingen. Een punt van aandacht. Maar als ik een cijfer zou mogen geven dan is het toch zeker een dikke 8,5.

Dhr. Asdonk – Utrecht

Dakopbouw – Utrecht

Ik ben tevreden over hoe Aannemer Bos dit project heeft gedaan. Het project heeft alles bij elkaar wel eventjes geduurd, maar dit heeft ook met leveranciers te maken. Wat ik prettig vind is dat Aannemer Bos écht meedenkt en adviseert. Zo hebben wij geen architect in hoeven schakelen en dat scheelt weer een hoop in de prijs.

Overigens is Bos niet de goedkoopste maar daar krijg je dan wel weer wat voor terug. Zo hebben ze onderhandeld toen een onderaannemer met een erg hoge factuur kwam. Uiteindelijk is ook dat naar tevredenheid opgelost. Het project is helemaal afgerond en ben er erg blij mee.

Red. Onderstaande foto’s zijn gemaakt tijdens de werkzaamheden van dit project

Uitbouw, badkamer & berging – Utrecht

Het project wat Aannemer Bos voor ons heeft gedaan waarin onder andere een uitbouw is gerealiseerd, is uitstekend verlopen.
We hebben dus goede ervaringen opgedaan. Joost en zijn mannen zijn een goed lopende machine. Het project staat.

Zo nu en dan bleek het tussendoor nodig om over bepaalde zaken te communiceren, of om het een of ander af te stemmen, maar dit is in dergelijke gevallen altijd wel nodig. Joost is in ieder geval een goed aanspreekpunt in de zin van afspraken maken en nakomen.

Nu kan ik wel zeggen dat Aannemer Bos niet de voordeligste aannemer is, maar hier krijg je dan wel kwaliteit voor terug. Ik ben erg tevreden met het resultaat en hoe het is gelopen.

Dhr. Van Zanden – Utrecht, augustus 2018

Renovatie Utrecht

De renovatie is conform plan uitgevoerd. En de timing was ook goed; precies op tijd klaar. En we hadden tijdens de verbouwing natuurlijk te maken met wat tegenslagen, dat is volgens mij altijd zo, maar toch konden we op tijd weer terug verhuizen.

Het was echt een grondige verbouwing, 4 meter uitgebouwd, een fundering aangelegd, een dakkapel geplaatst, twee badkamers… Kortom best ingrijpend. De communicatie was goed tijdens het project, gewoon vlot reageren. En over het algemeen begrepen ze goed wat we wilden.

Je hoort veel over verbouwingen en het gaat vaak mis, maar bij ons liep het perfect. Tijdens de werkzaamheden bleek dat er een lekkage was ontstaan, en toen reageerden ze ook heel vlot. Natuurlijk waren er enkele opleveringspunten, maar die zijn ook allemaal naar behoren opgelost.

Er zijn soms wel eens kleine dingen die beter kunnen, maar dan denk ik als dat alles is, dan is dat helemaal prima. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Dhr. Van der Werf – Utrecht 2018

Klik hier voor foto’s van dit project.

 

Verbouwing badkamer en begane grond

Ik ken Joost via via, en zodoende kwam ik bij hem terecht. In mijn vorige appartement had ik namelijk een aannemer, maar daar was ik niet tevreden over. Er bleven toen teveel zaken liggen, en het duurde veel te lang. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een andere aannemer. In Joost had ik echter alle vertrouwen, en dit blijkt ook terecht. Ik ben heel tevreden over de verbouwing. In de oplevering kwamen nog wat punten naar voren, maar deze zijn allemaal goed opgelost. Ook wacht ik nu nog op de levering van een radiator, maar ook hier heb ik het vertrouwen in dat dit snel wordt geregeld. Overal waar ik de kans krijg beveel ik Aannemer Bos van harte aan!

N. Robbe – De Bilt – 2017

Dakopbouw Utrecht

Aannemer Bos heeft bij ons een casco dakopbouw geplaatst, en deze is volledig naar tevredenheid.

In het proces zijn we wel wat hobbels tegengekomen. Zo hebben de mannen in eerste instantie de tekeningen of de plannen verkeerd geïnterpreteerd, waardoor de balken verkeerd om werden geplaatst. Dit is overigens uiteindelijk goed gekomen. Het personeel van Aannemer Bos is zeer vriendelijk, en ook het contact met Joost was goed. Qua planning is het uiteindelijk iets uitgelopen, dit heeft te maken met het weer en een leverancier die niet vlot kon leveren. Maar zoals gezegd, uiteindelijk is alles netjes opgeleverd en zijn we tevreden. Het werk is gedaan zoals afgesproken.

Dhr. Zeillemaker – 2017

Vernieuwen Tuinmuren

Ik heb samen met Aannemer Bos een project gedaan in de Utrechtse ABC straat. Ik zocht een aannemer in het centrum van Utrecht, en via Google had ik aannemer Bos snel gevonden.
Na een gesprek, een bezichtiging op locatie en een scherpe offerte, heb ik Aannemer Bos de opdracht gegund.

Het ging om een arbeidsintensieve klus, waarbij een op stukje grond in de binnenstad de tuinmuren moesten worden vernieuwd.

En de ervaring met Aannemer Bos is goed. Alles is vlot verlopen en de mensen waren bekwame vaklui.

Tijdens zo’n project kom je natuurlijk wel eens verrassingen tegen, maar ook hier gingen de mannen van aannemer Bos goed mee om. Als het nodig was, waren ze inventief en bovendien toonden ze de wil en de inzet om zaken voor elkaar te krijgen.

De samenwerking is dus echt bevallen, en zal ik Aannemer Bos bij een volgend project zeker weer benaderen!

Dhr. Wiebe – Architect – Amsterdam 2017

Verbouwing Utrecht

Ik zocht een aannemer voor de verbouwing van mijn appartement. Ik heb bij diverse bedrijven een offerte opgevraagd voor het doorbreken van een muur, om van twee kamers één kamer te maken. Meteen al kreeg ik een goed gevoel bij Joost van Aannemer Bos, omdat hij vlot contact zocht, zich aan zijn woord hield en ook binnen afgesproken tijd met zijn voorstel kwam. Dit was al een heel verschil met enkele andere aannemers die we hadden benaderd.

Daarom heb ik de opdracht aan Aannemer Bos gegund, en we hebben zeer prettig samengewerkt. Joost communiceert goed, hij maakt een duidelijke planning en houdt zich daaraan. De verbouwing is geheel volgens de planning verlopen. Bij de oplevering had ik nog wel wat opleverpunten, maar die heb ik doorgesproken en ook deze zijn goed opgepakt. De nazorg was dus ook goed. Kortom alles is netjes uitgevoerd, ik ben zeer tevreden!

Utrecht – April 2017

Verbouwing Utrecht

Ik heb destijds bij drie bedrijven offertes opgevraagd. Ik heb gekozen voor Aannemer Bos. Een van de andere partijen was fors duurder, en bij de andere hadden we eigenlijk niet het vertrouwen dat ze de verbouwing tot een goed einde zouden kunnen brengen.

Joost van Aannemer Bos hield zich aan de afspraken en is zeer communicatief, en dat is prettig. Hij stuurt bijvoorbeeld een bevestiging als je een mail stuurt zodat je weet dat hij er binnenkort op terugkomt.

De verbouwing was ook op tijd klaar en omdat wij tijdens de verbouwing uit het huis waren, en daarna er weer terug in moesten, was het erg fijn dat dit ook kon. De verbouwing viel in de vakantieperiode en daardoor hebben we verschillende schilders gehad. Hierdoor was de communicatie niet optimaal, maar Joost heeft zijn uiterste best gedaan om het op te lossen. Ik weet ook dat als er nog iets van onze kant iets te wensen overblijft, we hem altijd kunnen bellen daarover.

Ik ben erg tevreden over de verbouwing en het timmerwerk. Ik krijg ook veel complimenten en dat is fijn.

Marijke, Utrecht.

 

Verbouwing Utrecht

Via onze architect kwamen wij in contact met Joost Bos. Hij reageerde heel vlot en goed.

De verbouwing was best een project; het is een oud huis en er moest veel gebeuren in korte tijd. Sowieso moest er veel gesloopt worden, de keuken, de trap, de hele bovenste verdieping. En daarna moest natuurlijk alles weer worden opgebouwd. En dat alles in 7 weken, dat vind ik knap gedaan.

Het traject verliep gewoon gewoon prima. Het ging snel, duidelijk en goed. Er zijn foto’s gemaakt door de architect, dus wellicht zijn deze binnenkort bij jullie op de website te zien!

Dhr. Middendorp – Utrecht

 

 

 

Renovatie Utrecht

Samen met een architect heb ik plannen gemaakt voor een grote verbouwing / renovatie. Hij heeft voor mij een aantal betrouwbare bouwbedrijven benaderd om een offerte uit te brengen. Na een vergelijk van de offertes hebben wij gekozen voor Aannemer Bos. En voor wat betreft de kosten én het eindresultaat, zijn we erg tevreden.

Het project had wel een scherpe deadline, waardoor er tot het allerlaatst onder hoge druk is gewerkt. De datum waarop wij hoopte dat het klaar zou zijn, is niet precies gered. Dit is door Joost van Aannemer Bos netjes opgelost.

In het project zijn wel een paar foutjes gemaakt die zijn toe te schrijven aan de communicatie, maar uiteindelijk hebben we alles naar tevredenheid kunnen afspreken en oplossen.

Wij hebben onlangs een nieuwe lamp opgehangen, en zijn erachter gekomen dat de electraschakeling niet werkt zoals we verwachtten. We weten zeker dat dit ook netjes wordt opgelost.

Update: April 2017: Dit is inmiddels opgelost, dhr. Baars is uiterst tevreden!!

Dhr. Baars – Utrecht.

Renovatie woning, Utrecht

Joost en zijn mannen hebben ons huis prachtig opgeknapt. Een verbouwing heeft altijd wat haken en ogen, maar wij zijn erg tevreden over het resultaat en over hoe het gegaan is.

Utrecht, december 2016

 

Renovatie woonkamer, Utrecht

Wij zochten naar een aannemer via Internet. Al heel snel kwamen we in contact met Joost (van Aannemersbedrijf Bos), en dat contact verliep prettig.  De opdracht voor het renoveren van onze woonkamer die wij hadden, was gezien het korte tijdsbestek een zware klus, maar Joost en zijn mannen durfde het aan, en zodoende hebben wij ze de opdracht gegund.

We weten dat er met bouwprojecten veel gebeurt, en dat er ook dingen mis kunnen gaan. En natuurlijk waren er bij ons ook wel wat verrassingen, we hebben een oud huis, maar het gaat erom hoe je ermee omgaat. En dat moet ik echt zeggen; Joost doet dat uitstekend. Er is altijd follow-up, er is altijd communicatie.

Bovendien komt Aannemer Bos zijn afspraken na. En helaas hebben wij moeten ondervinden dat niet alle bedrijven in de bouwsector zo werken. Tijdens de verbouwing zijn diverse specialisten over de vloer geweest, en sommige daarvan zijn erg goed bevallen, sommige minder. Dit hebben we ook gecommuniceerd naar Joost. Hoe dan ook is steeds alles zeer netjes opgelost, en het eindresultaat, waar we elke dag van kunnen genieten, is echt prachtig.

Wij hopen binnenkort ook te kunnen gaan beginnen aan een nieuwe keuken, dan gaan we ook zeker Joost daarvoor weer benaderen.

Dhr. R. Wagenbuur – Utrecht