Verbouwen in Utrecht?

Wanneer u gaat verbouwen in Utrecht, leest u dan onderstaande tips door. We hopen dat u hiermee een betere keuze kunt maken voor een partner die u met uw verbouwing helpt.

Dichtbij = voordelig

Het ligt voor de hand, maar het is een belangrijke tip, dus we wilden u hem niet onthouden. Een bedrijf dat niet veel reistijd heeft in een klus, kan zijn tarieven scherp en marktconform houden. Dus wanneer u in Utrecht woont, is het verstandig om te kijken welke bedrijven er in regio actief zijn.

Wij zijn gevestigd in Utrecht, dat is dus goed om te weten.

Kennis van uw type woning

De bouwstijlen en technieken zijn afgelopen decennia ingrijpend veranderd. Het is daarom verstandig om bij het bouwbedrijf waar u een offerte opvraagt, na te gaan of er voldoende ervaring aanwezig is met het type woning dat u wilt verbouwen.
Wij hebben als bouwbedrijf veel ervaring met particuliere woningen in zowel de binnenstad, als in later gebouwde wijken. Wij kunnen bijvoorbeeld uitermate goed uit de voeten met woningen met schuine wanden, aflopende vloeren of andere bouwkundige uitdagingen. Die ervaring vertaalt zich ook weer in een scherp tarief voor uw verbouwing.

Afspraak = afspraak

In de bouwwereld is een hoop gaande. Door de komst van vele prijsvechters op de markt, is er een zeer duidelijk onderscheid ontstaan in de kwaliteit. Deze kwaliteit is bijvoorbeeld zichtbaar door:

  • het nakomen van afspraken
  • duurzame oplossingen
  • goede communicatie
  • meedenken en advies
  • de verbouwing realiseren in de afgesproken periode

Wij vinden als bouwbedrijf bovenstaande punten zeer belangrijk, bij ons weet u dus precies waar u aan toe bent, en staat u niet voor onaangename verrassingen.

Vlot reageren

U kunt een eerste indruk krijgen van een bouwbedrijf door een offerte op te vragen. Een periode van drie dagen voor een inhoudelijke reactie is een goede indicatie dat het bedrijf in kwestie serieus omgaat met zijn potentiële klanten.

Wij proberen overigens altijd zo snel als mogelijk te reageren. Desnoods maken wij in de avonduurtjes voor u een berekening, om ervoor te zorgen dat u met één of twee dagen van ons een reactie heeft.

Dus wilt u verbouwen en woont u in Utrecht? En wilt u dit eens uitproberen? Vraag dan hier een offerte op.

Met vriendelijke groet,

Joost Bos
Aannemersbedrijf Bos & Zn